by

Udsmyk væggen med et unikt foto på lærred til favorable priser

Vil du gerne finde et flot og unikt billede, som du kan have hængende på væggen i dit hjem, så kan du vælge at få trykt et foto på lærred med et unikt motiv. Et foto på lærred er en smuk vægudsmykning, og det er billigere, end hvis du skal ud og købe et rigtigt kunstværk.

Anvend dine egne personlige billeder som motiv

Sumopix.dk har stor erfaring med at producere foto på lærred, og her kan du enten vælge at få dit eget personlige billede på tryk, eller du kan vælge et billede i den store billedbank på hjemmesiden. Har du f.eks. et billede af dit barn, dit kæledyr, din kæreste, naturen eller et andet billede, som betyder noget for dig, så kan du få det trykt som et unikt foto på lærred. Har du flere billeder, kan du eksempelvis vælge at få trykt en flot collage. Du klikker blot ind på Sumopix.dk og uploader billedet og vælger den størrelse foto på lærred, du ønsker. Du kan vælge mellem utroligt mange størrelser, så uanset om du bor i en stor eller lille bolig, så kan du helt sikkert få et foto på lærred i den størrelse, du ønsker. Kvaliteten af det foto på lærred, du får, er meget høj, for hos Sumopix.dk sikrer de sig altid, at billedopløsningen er høj nok, før billedet bliver trykt.

Hurtig levering og supergod kundeservice

Når du bestiller et billede på lærred, så er produktionstiden 3-5 dage, og du får selvfølgelig varen leveret til døren. Har du spørgsmål vedrørende din bestilling, så får du en meget professionel vejledning hos Sumopix.dk. Hvis du af en eller anden grund fortryder dit køb, så har du fuld returret – også selvom det er dit eget unikke foto. Sumopix.dk er kendt for deres gode kundeservice, og de scorer 9,9 på Trustpilot, hvor du finder anmeldelser fra mange tilfredse kunder.