by

At få sikret det hele

Vi fik et tilbud fra vores forsikringsselskab om, at de ville sende en ud, der kunne kigge på, om vores hus var sikret nok. Det var et rigtig godt tilbud, for vi kunne få det hele gennemgået og ført op til standard. Det ville samtidig kunne give en bedre forsikringspris oveni den sikkerhed, vi selv ville få i vores hverdag. Så hele huset blev tjekket, og der var en del punkter omkring låse, der skulle ordnes. Når det blev dokumenteret, så ville prisen falde, og igen så ville vi være meget mere sikre.

Fat i en låsesmed

Jeg skulle derfor have fat i en låsesmed, der kunne komme og klare det hele. Det og en fridag, så ville alt være på plads for os. Jeg fandt en rigtig god låsesmed odense, der kunne komme og klare det hele. Den samme nøgle til alting, men samtidig så moderne og sikkert, at ingen ellers lige ville kunne komme ind.

Og sikkerhed er mere end bare det. Det er også terrassedøre og andet, for der er overraskende mange indgange til et hus. Der kom dog rigtig hurtigt styr på det, for de sendte en meget kompetent låsesmed, der hurtigt fik ordnet det, forsikringsmanden havde nævnt. Desuden var han enig i, at det var de helt rigtige steder at sætte ind, og den enighed gjorde mig meget tryg.

Jeg kan lide løsningen

Det er meget stilfuldt, og der er ingen, der vil tænke over, at der er ekstra meget sikkerhed. Den del er jeg re glad for, for jeg er bange for, at for meget sikkerhed signalerer et sted, der er værd at besøge. Nu er det stadig som alle andre hjem, og det er det, jeg bedst kan lide ved det. Diskret og god sikkerhed, der bare virker. Og så også en billigere forsikring.