by

Mad skal imponere

Der er masser af muligheder for at komme ud at spise i Århus. Heldigvis, for der er noget særligt over at blive forkælet. Men det sagt, så har jeg samtidig forventninger til en restaurant. Jeg er der også for at blive imponeret og få en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Det skal derfor hest være mad, jeg ikke er i nærheden af at kunne lave selv, og så skal der være drikkevarer til, som står perfekt til retterne, der bliver serveret. Gode kokke er ikke nok, der skal også være tjenere, der ved noget om det, der er p menuen, og som kan guide dig til de mest spændende oplevelser på menukortet. Endeligt er jeg ikke så pjattet med dem, der tager det nordiske køkken for langt ud. Mad kan sagtens være innovativt og spændende uden at blive for sært.

En fryd for øje og gane

Så jeg var rigtig spændt, da min kæreste havde inviteret mig ud at spise på https://malt.dk/. Jeg kendte kun stedet af navn, men jeg havde længe ønsket mig at prøve stedet. Både for maden, men også for deres øl. Og hun kender mig og ved, det lige er mig, så jeg var i den syvende himmel allerede længe inden, vi kom frem.

Og de levede op til den hype, der var om dem. Både den, jeg havde hørt fra andre, men også den, der var inde i mit hoved. Det var lækre omgivelser, der virkelig omfavnede Ceres, og så var stemningen allereder lagt. Dygtige tjenere guidede os gennem menuen, så det vi bestilte passede til drikkevarerne. Og samlet gav det bare en fantastisk oplevelse, jeg sent vil glemme.

Det er uden tvivl en af – hvid ikke den – bedste ud at spise oplevelse, jeg har haft, og der er ikke tvivl om, at jeg skal tilbage snarest muligt.