by

Gør hverdagen til en fest som hjemmebrygger

De fleste har, hvad jeg ville kalde en kedelig hobby, såsom fodbold eller håndbold. Jeg har i stedet valgt at bruge min fritid på noget, der vitterligt bedre falder i min smag. Ja, ølbrygning er ikke bare en meget maskulin hobby, det er så sandelig også en, man kan tage og føle/smage på. Hvis du også er på udkig efter en fritidsbeskæftigelse, der kan gøre hverdagen en smule mere spiselig og sågar til en fest, så læs med her.

For Gud og hvermand

Mange har en forestilling om, at hjemmebryggere er en race af mænd med store maver og +50 år på CV’et. Lige i det her tilfælde rammer det også meget godt, men tro mig, når jeg siger, at vi er lige så forskellige, som vi er ens i vores kærlighed til øl. Jeg har både kvindelige “kollegaer” og unge mennesker, der har ambitioner om at blive det nye inden for mikrobryggerier. Der er således plads til Gud og hvermand, når vi snakker ølbrygning i hjemmet. 

Det er heller ikke på nogen måde en hobby, der er forbeholdt dem med dybe lommer. Her kan både den fattige studerende på en skrabet SU og den kære folkepensionist, der nyder sit otium, med alt hvad det indebærer, være med. Det kræver blot basalt brygudstyr at komme i gang, og du kan typisk komme ret langt for et par tusind kroner. Da jeg startede, var det hverken med noget stort eller dyrt setup. Jeg blev guidet af folkene hos Hjemmebryggeren, der hjalp mig med at finde det mest nødvendige og komme i mål med mit allerførste setup.

Hvis du gerne vil i gang med at brygge øl, som kan nydes og formes efter lige netop din smag, er det bare at alliere sig med Hjemmebryggeren og finde det brygudstyr, du har brug for i forhold til dine ambitioner.