by

Der er en kompensation, når flyet er forsinket

Hvis du ikke er klar over det, så er der faktisk mulighed for at få en kompensation, hvis dit fly er forsinket. Ja det gælder faktisk også i de tilfælde, hvor dit fly er overbooket eller er aflyst. Alle tre dele er mere end bare irriterende, uanset om det er i forbindelse med familieferie, eller du bare er på vej mod en forretningsrejse i udlandet.

Overlad det trygt til de professionelle

Hvis du som jeg ikke er typen, der i situationen magter at klare det hele selv, at sætte dig ind i reglerne og tage hele dialogen med flyselskabet, så er der et rigtig godt alternativ. Det er at overlade det hele til et professionelt firma, der ikke laver andet end at sikre dig din kompensation og alle andre, der står i den samme situation.

Det, de kan hjælpe dig med, det er at få det, der reelt er en flyforsinkelses-erstatning. Jeg valgte det firma, der tog det laveste gebyr af dem alle, for på den måde kom det meste af kompensationen ind på min konto. Da de også havde rigtig gode anmeldelser fra glade kunder, der havde brugt dem, så var det slet ikke svært at vælge lige dem.

De er hurtige og meget effektive

Ike kun klarer de alt arbejdet og sikrer dig, at du får pengene, de gør det samtidig på rekordtid. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det var noget, der kunne komme styr på inden for et døgn.

Men jo, allerede efter 18 timer havde de alt klar til mig, og de havde overført kompensationen til min konto. Jeg var benovet og imponeret, og selvom jeg måske havde kunnet klare det selv, så var det på ingen måde så hurtigt og effektivt, for jeg kender ikke til alle de regler, der på området. Derfor kan jeg kun anbefale denne løsning.