by

Tyverisikring – når dit hjem skal være trygt

Hvis du ønsker at føle dig helt tryg i dit hus eller din lejlighed , er det vigtigt, at du kan låse din dør forsvarligt om natten. Og hvis du samtidig vil føle dig tryg ved, at dit hjem og dine ejendele står, som du efterlod dem, når du kommer hjem efter en kortere eller længere rejse, er det vigtigt, at du tyverisikrer dit hjem – ikke blot ved at sætte et kraftig og moderne lås på din hoveddør, men også ved at sikre vinduer og altandøre på alle etager samt diverse bagdøre, køkkendøre og bryggersdøre. De fleste indbrudstyve er dygtige og drevne, og har dit hjem den mindste lille svaghed, finder de den – og udnytter den til deres fordel.

Bliv en del af en positiv statistik – få en grundig tyverisikring af dit hjem

Selvom der er en potentiel større risiko for indbrud i dag end for tyve år siden, taler statistikken sit tydelige og positive sprog. Antallet af succesfulde indbrud er faldende, og dette skyldes især, at danskerne er blevet bedre til at tyverisikre deres hjem. Tyverisikring kan for eksempel bestå i kraftige låse med cylindre, som er sikret mod opbrydning eller opdirkning, videoovervågning, alarmer med opkald til central og sikring af vinduer og franske døre med indbrudssikre hasper og evt. låse.

Mekanisk eller elektronisk tyverisikring af dit hjem

Hos Thomas Låse finder du to forskellige typer låsesystemer, som kan udgøre en del af en effektiv tyverisikring af private hjem: Mekanisk sikring med systemnøgler og elektronisk sikring, som for eksempel kan bestå af kodelås eller elektronisk lås med fjernbetjening, nøglebrik eller kort. Derudover kan du hos Thomas Låse, som tilbyder tyverisikring i Odense, finde alt nødvendigt udstyr til videoovervågning og alarmer til private såvel som erhvervskunder.

Se udvalg og priser på thoma-laase.dk, hvor du samtidig kan indhente et godt tilbud på tyverisikring.