by

Dem, der bare forstår børn

Jeg tror ikke, der nogensinde har været så meget legetøj tilgængeligt, som der er nu. Der er ingen grænser for, hvad børn kan få at lege med, men når markedet svømmer over på den måde, så er der stor forskel på den kvalitet, du kan få, og derfor er der også stor forskel på priserne.

Mine børn skal have det bedste

Billigt legetøj er desværre derefter. Det går hurtigt i stykker og holder op med at virke. Det gør, jeg enten skal købe noget nyt magen til, eller finde på noget andet, og generelt synes jeg, det er spild af penge. Jeg vil hellere have , at mine børn får lidt mindre, men at det de så har virker og holder i mange år. Derfor sværger jeg til mærker som KREA og tilsvarende, og her er priserne også med til at sikre, at mine børn ikke har for meget forskelligt at vælge mellem.

Kvalitet koster nemlig og som regel en pæn del, så det er mest til jul og fødselsdage, de kommer nye og større ting til. Altså indtil jeg fandt fordelene ved at købe min kvalitet på nettet. Ikke at jeg overforkæler dem, men det giver mulighed for at give dem større gaver og også købe noget til dem ud af det blå, bare fordi jeg har lyst, og fordi jeg kan.

Svømmer væk i udvalget

Der, hvor jeg er begyndt at handle, er der et udvalg af den anden verden. Det er både tøj og legetøj, så det er lidt af det meste, der er til rådighed til de mindste. Der er også fokus på den gode kvalitet, så det er de kendte mærker, der bare holder, du finder her. Det er lige mig, for jeg ved, børnene er vilde med det, men jeg ved også, at det ikke bare går i stykker efter kort tid.