by

Te til det hele

Carstensens Tehandel, som ligger i AAbenraa, er opstartet af Peter Hadberg Carstensen. Han er 4. led i en købmandsslægt, og har kombineret sin mangeårige erfaring fra specialforretninger med sin store passion for te. Han har siden 1988 drevet tehandelen, og har gennem tiden opbygget et velkendt og populært brand inden for te og tilbehør til brygning og servering. Kunderne nyder godt af de unikke, eksotiske teer samt tehandelens egne blandinger. Teen kan købes online samt i mange forskellige butikker landet over, samt i Tyskland.

Carstensens tehandel har et bredt udvalg af tesorter, ja ikke færre end 12 kategorier, er der at vælge imellem, og inden for hver kategori er der mange forskellige slags. Af kategorierne kan fx. nævnes sort te, hvid te, økologisk te og Rooibus te. 

Rooibus produceres primært i Sydafrika, hvor planten Rooibus busk gror. Under produktionen gennemgår bladene en fermentering, hvilket blandt andet får den smukke røde farve til at træde frem. Man kender til, at denne te er blevet handlet i ca. 100 år, og den har været kendt for at kunne helbrede diverse tilstande og sygdomme. I dag har den stadig ry for at kunne forbedre menneskers generelle sundhedstilstand. Dette er især fordi Rooibus har et højt indhold af antioxidanter, C-vitamin, jern og kalcium. Hos https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the/rooibos.html kan man finde så mange slags Rooibus te, at det er virkeligt svært at vælge, eller lade være med at vælge… Hvad med fx en smag af marcipan, havtorn eller hyldebær? Eller en aroma af kakaostykker, kanelbark eller kiwi? Der er nærmest uendelige muligheder. 

Udover de mange slags te, forhandles også et skønt udvalg af tilbehør. Måden, som teen brygges på, og at den serveres i en flot kande og i nogle skønne kopper, betyder meget for hele oplevelsen. Carstensens tehandel har derfor det bedste udstyr inden for kander, sier, filtre og meget mere.