by

Bøger over alt

Jeg har altid været byens største læsehest, og jeg har i dag to værelser i min store lejlighed, som er til bøger, og det er ved at blive svært at få plads til dem alle. Jeg har desuden lidt svært ved at sidde og læse dem, da jeg er ved at miste synet, men jeg er 92 år gammel, så lidt skavanker er der kommet med tiden. Jeg fik derfor en idé om lydbøger, så jeg stadig kan nyde den gode litteratur, og det er den bedste løsning. For helt at undvære bøger er ikke muligt. Sammen med mine børnebørn fik vi undersøgt markedet for lydbøger, og vi fandt et abonnement, som ville passe mig fint, for jeg læser gerne alle genrer, og jeg vil gerne have muligheden for at fortsætte med det.

Det er den smarteste løsning i verden

Jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg nu bruger lydbøger, for det giver mig en rigtig god mulighed for at holde fast i mit livs store passion og samtidig holde min fantasi ved lige. Synet er endnu ikke så dårligt, at jeg slet ikke kan læse, men hvem ved, om det bliver det i fremtiden.

Jeg har to gange snakket med deres kundeservice, og hver gang har de været yderst venlige og behagelige at snakke med. De er meget rolige og guider sådan en gammel mand som mig sikkert igennem alt det, der skal gøres for at beholde det gode abonnement.

Det er dejligt med så god en service, og de er virkelig gode og meget professionelle. At de kan holde den service og samtidig give så stort et sortiment i alle genrer til den pris, er noget, som jeg virkelig undrer mig over, men jeg klager ikke, for nu ved jeg, hvad jeg skal give børnene i julegave. Lydbøger, for de har heller ikke plads til flere bøger.