by

Nyt er godt

Vi skulle have nye låse som en ekstra tyverisikring, og det fik vi fra et firma, som min bror kendte. Han havde selv bestilt på deres hjemmeside tidligere og var meget tilfreds. Vi gjorde det samme på hans anbefaling, og vi har været ovenud tilfredse, for det var kvalitetsvarer til gode priser, leveret hurtigt og med en meget professionel kundeservice. Det er umuligt at bede om mere uden at være grådig.

Gode låse er det hele værd

En lås kan nemt købes i et byggemarked og andre steder, men kvaliteten er også derefter. Ved at købe noget godt hos en professionel, får du den tilsvarende gode kvalitet, der holder, der ikke ruster, og som er bedre til at holde de ubudne gæster ude. Som formålet jo er. Når både låse og hængelåse ser professionelle ud, så har det nemlig en bedre effekt.

Den hjemmeside og den virksomhed, jeg dermed valgte, havde rigtig stor fokus på sikkerheden og kvaliteten i deres låse, og jeg fik en løsning, der var helt skræddersyet til vores behov. Det er ultimativ tyverisikring, og bare det at få en låsesmed til at kigge grundigt alle steder, hvor nogen kan komme ind, men samtidig ikke glemme haveskuret, hvor alle cyklerne står, det er service.

Det er elegant, og det virker

Det er ikke store låse og tunge døre, det er løsninger, der kan integreres i det eksisterende, og jeg er rigtig glad for den løsning, de har lavet til os. Samtidig er antallet af nøgler blevet mindre, ja selv den til postkassen er den samme som til hoveddøren, så nøglebundtet er blevet så meget lettere oveni, og det er faktisk rigtig rart i hverdagen. Jeg følte mig tidligere lidt som en pedel med alle de nøgler, jeg rendte rundt med.

Desuden kan jeg ikke smække mig ude, for døren skal låses med nøgle. Det er også smart.