by

Smuk, elegant og moderne

Der er noget særligt over den lille marguerit. I form af smykket er det blevet noget, alle kender, og langt de fleste elsker designet på blomsten Men tiden er løbet fra de store brocher, men det har ikke stoppet margueritten, der bare er fulgt med tiden takket været firmaet lund copenhagen, der laver moderne og smukke udgaver af det klassiske smykke.

Charmerende i sølv

Bare det, at de lavede den i sølv og hvid er en genistreg, synes jeg. Blomsten bliver let og enkel, og den er blevet så meget smukkere at se på. Det er min favorit, fordi jeg ikke er i tvivl om, at det er det rette design, men samtidig bliver den ny, ren og meget nordisk. Ja, jeg har en sådan ring i de farver med en lille fin marguerit i, og jeg er vild med den.

Noget andet, jeg er vild med ved den, er prisen. På nettet er den billigere. For den helt samme ring. Det er rigtig dejligt at vide, jeg kan bruge færre penge og samtidig få den samme kvalitet og det rigtige mærke. Nu pryder den på min ringfinger, og der sidder den rigtig godt.

En side, der har det hele

Smykker og ure. Alt det, der er moderne, og alt det, der altid har været en klassiker, det findes her. Jeg er ret pjattet med den side, for de har det hele. Desuden er deres priser lave, og deres forsendelser hurtige. Noget der passer mig helt perfekt.

Jeg bliver ikke træt af af kigge derinde, og hele min ønskeseddel er efterhånden de ting, jeg finder her, som jeg gerne vil have. Min ønskeseddel er nu rene links til alt det lækre, og på grund af priserne håber jeg, der kommer lidt mere godt i min sok til jul og til min fødselsdag.