by

Billeder på en ny måde

Jeg så forleden noget, som jeg aldrig har set før. Det var fotografier, som var kommet op på lærred, som om de var et maleri. Det var meget imponerende, og jeg havde da overvejet, om jeg ikke skulle få børn og børnebørn op lærred, for de hænger jo alligevel over hele huset, og de ville tage sig fantastisk ud på denne måde.

Det findes online

På vejen hjem, smuttede jeg ind på det lille reklamebureau og spurgte, hvor de dog havde fået det lavet, og jeg fik navnet og en hjemmeside med hjem. Jeg skyndte mig at undersøge hjemmesiden, da jeg kom hjem, og jeg fik en stor overraskelse, da jeg så, de ikke tog mere for det.

Derfor blev jeg nødt til at ringe og få en lang snak med deres kundeservice, inden jeg dagen efter kunne bestille foto på lærred. Efter den snak var jeg nemlig ikke i tvivl, for de var venlige og meget professionelle, og de kunne sagtens hjælpe mig med det, som jeg ville have.

God service oveni resten

Jeg havde forventet en noget længere leveringstid, men det er åbenbart ikke noget, som de holder sig, heller ikke selvom det, de leverer, er i en kvalitet, som er helt exceptionel. Det resultat, som kom ud af det, er virkelig noget særligt, og de hænger nu og byder alle velkommen, som træder ind i vore hus.

Der er flere af gæsterne, som har spurgt, hvem som dog havde lavet det, og der er mindst en 5 stykker, som har fået navnet, for det var noget, som de gerne vil have gjort selv.

At de kan levere så flot et produkt til så god en pris er imponerende, og at de leverer den så hurtigt er også imponerende, for de går ikke ned på hverken kvalitet eller service, men vi må ikke klage, når der endelig er firmaer, som er i stand til at levere alt det, vi går og sukker efter.