by

Sko og skøre idéer

Jeg er altid på farten, og det kan man se på mine sko. De er ikke længe i skabet, før de er slidt ned, og der skal købes nye. Det samme gælder for mine overgangsstøvler, som jeg bruger, før det er tid til vinterstøvlerne og det lettere fodtøj.

Det gode koster

Det er dog en stor udskrivning, når man er så hård ved sit fodtøj, som jeg er, og jeg er derfor altid på jagt efter et sted, hvor jeg kan få mine favoritter som Rieker sko. Et firma, som altid producerer sko, der er komfortable at gå i, og som også er pæne og i en rigtig god kvalitet. Derfor blev jeg også meget begejstret, da min gamle studiekammerat kom og fortalte mig, at hans kone havde fundet en hjemmeside, hvor hun havde købt sko til hele familien, og hvor alt var forløbet som smurt i olie, og til en pris, som var langt under det, som de tager i forretningerne.

Jeg kiggede ind på hjemmesiden, og de havde lige de sorte støvletter, som jeg havde tænkt, jeg skulle købe til efteråret. Jeg fulgte min kammerats anbefalinger, og det var godt, for firmaet har siden leveret mange par sko, støvler og sandaler til både mig og min familie, og hver eneste gang har det været i en udsøgt kvalitet. Med førsteklasses service fra deres kundeservice og hurtige leveringer hver eneste gang.

Anbefaler dem til alle

Jeg har anbefalet mange af mine kolleger og en del af drengene til fodbold, at de skal bruge dette firma, for der er mange penge at spare, specielt hvis de handler sko til hele familien. Noget, som de fleste jo gør, og børn vokser som bekendt rigtigt hurtigt ud af deres sko, så hvorfor ikke spare en del penge og ikke gå på kompromis med kvaliteten på familiens fodtøj – hverken til sommer eller vinter.