by

Flot og funktionsdygtig

Jeg har altid været tvunget til at gå i fodtøj, som er udarbejdet sammen med bandagister eller andre fagfolk, og det har gavnet mig meget. I dag er mit største problem dog at finde sko, som også er lidt pæne at se på, og jeg har længe ledt efter en lav støvle, som jeg kan bruge, når den kolde tid er over os om ikke så længe.

Lækkert udvalg online

Jeg har ikke kunnet finde et sted, hvor jeg har kunne spare lidt penge og samtidig få gode sko og støvler, så derfor var jeg meget begejstret, da min mand kom og fortalte, at en af hans kollegers kone brugte en hjemmeside til sine sko, og han havde fået navnet på hjemmesiden.

Jeg kiggede ind og blev meget begejstret, da jeg opdagede, at de havde Arcopedico. Og de havde faktisk en sort støvlet ligesom den, jeg havde tænkt på, at jeg gerne ville have – og endda til en pris noget lavere end den, som jeg skulle betale andre steder.

Jeg skyndte mig at bestille støvletten, og så var det bare at vente og kigge på, hvad der ellers var af gode sager.

Hurtig levering

Jeg blev meget overrasket over, at jeg kun fik et par dage til at kigge på hjemmesiden, før de afleverede mine støvletter, og jeg kunne ved selvsyn se, at de var i en kvalitet, som var helt i top. Og det er dejligt med et firma, som ikke forlanger overpriser.

Jeg har siden købt flere sko og støvler, og hver eneste gang har kundeservice været meget professionel. Hver eneste gang jeg har bestilt noget, har der været topkvalitet, og priserne har været meget konkurrencedygtige. Jeg anbefaler gerne firmaet til alle dem, som gerne vil have samme muligheder, som jeg fik for at spare penge og få god kvalitet i fodtøj, som holder fødderne sunde.