by

Grønt er godt for øjnene

Det fik jeg altid at vide som barn, og sjovt nok så har det hængt ved, for jeg tog mig selv i at sige det mine egne børn forleden.

Om det også gælder for min favorit-te, ved jeg ikke, men det regner jeg egentligt ikke helt med, for det er måske også som med så meget andet, der påstås, at grøn te kan være godt for. Det eneste, jeg ved, er, at jeg godt kan lide det, og det er dejligt både i koppen som varm, som kold om sommeren, og når der skal laves mad, hvor jeg bruger min te til at ryge eller infusere kød og grønt.

Jeg har heldigvis fundet en hjemmeside for et par år siden, hvor jeg kan få al min te til en god pris, og hvor jeg ikke skal vente i evigheder for at få det hjem. Det er jo ulempen, når man bestiller det i udlandet, for der skal man vente i mange dage, og prisen er ofte noget dyrere end det, som du kan få din te til, hvis du handler på en dansk side.

Udvalg og god service

Første gang jeg kom ind på siden, var jeg meget benovet over, hvor stort et udvalg de havde, og hvor gode deres priser var. Det overraskede mig en del, og jeg blev også meget forundret over, at deres service var så god, så jeg frygtede lidt, at den kvalitet te, som de havde, ville være elendig, men nej. Og de har i de år, jeg har handlet med dem, ikke en eneste gang leveret en dårlig kvalitet, og deres kundeservice er altid klar med vejledning og råd, også hvis du skal finde en te som gave eller prøve noget nyt.

Leveringstiden er altid kort, og priserne er meget konkurrencedygtige, så jeg ved godt, hvor jeg også i fremtiden skal handle min grønne te.