by

Det ser så let ud

Det var min tanke, da jeg skulle skifte et rør i kælderen, men jeg kom meget hurtigt til at indse, at det er ikke så let, som det ser ud til, og der er en meget god grund til at det tager næsten 4 år at blive blikkenslager.

Jeg skulle pludselig bruge en blikkenslager, og det skulle helst være en, som kunne komme forholdsvis hurtigt og være med at sikre, at jeg kunne åbne min forretning et par uger senere, for alt andet var ved at være i orden, det var kun mit klamphuggeri i kælderen, der skulle ordnes og så nogle opstillinger, inden det store åbning kunne løbe af stablen.

Ikke alle vil

I desperation ringede jeg til de første tyve, men ingen hjælp og ingen service. Så kom min bror heldigvis forbi, og han havde lige det nummer, som jeg skulle bruge. En hurtig opringning til http://www.oeens-blikkenslager.dk/ og deres kundeservice, og så var der næsten styr på det hele. Kort tid efter fik jeg et tilbud fra den blikkenslager, som de havde sendt ud, og det blev slet ikke så dyrt, som jeg havde regnet med.

Fra første sekund var jeg i trygge hænder, og jeg har siden ikke brugt andre end dem, for uden dem, så havde jeg ikke fået åbnet min forretning til tiden, og det havde været en mindre katastrofe.

De er gode

Ikke kun er de dygtige håndværkere, men de er også konkurrencedygtige på priserne, de har kompetente medarbejdere på alle pladser i firmaet, og de er smilende, venlige og gode til at sikre, at alle får det, som de skal bruge.

De holder de tilbud, som de giver, og der er ikke pålagt ekstra, for et tilbud er et tilbud. De rykker hurtigt ud, og dem, som gik og arbejdede i forretningen, var dygtige, smilende og venlige gennem hele processen.