by

Alle tasker til turen

Det er mange år siden, jeg har rejst lagt. Mens børnene har været små, så har jeg ikke haft lysten. Det er på et eller andet plan også penge ud af vinduet, for de har alligevel ingen idé om hvor de er henne, og så kan man lige så godt holde ferie herhjemme i stedet. Men nu de er blevet større, så ville jeg gerne af sted sammen med dem. Desværre var vores gamle kufferter – ja gamle. Så der skulle nye til, så der var til en hel families tur.

Ude i god tid

Selvom vi skule rejse om vinteren, så ville jeg gerne have styr på de praktiske ting som kufferter og vores pas i tide, så vi er helt klar til at komme af sted om et par måneder. Passene er bestilt og det samme er kufferterne til hele familien. Det sidste har jeg klaret på https://www.carriealong.dk/. Der var alt det, vi skal bruge til ikke kun denne ferie, men til dem alle sammen, som vi skal have i fremtiden. Det bliver en leg at pakke, og med en hård kuffert, så er alting bare bedre beskyttet – vi skal vel forbi den toldfri på vejen.

Børnene har været med til at vælg farver, og det syntes de var rigtig sjovt. For mig var farven noget mere underordnet, det var vigtigere, at vi fik nogle rigtig gode kufferter i en rigtig god kvalitet. Det er nok det med at blive voksen, der skinner igennem der. Børnene har fået hver deres kuffert, der bare er lidt mindre end vores. Dem kan vi andre så bruge til de mindre rejser eller ture også, så det er bestemt også penge givet godt ud.

Desuden kom de rigtig hurtigt. Det eneste jeg grinede lidt af, det var de store pakker, jeg skulle have med hjem fra pakkeposten.