by

Et overflødighedshorn af frugt

Det virker næsten som et overflødighedshorn, når vi får leveret frisk frugt to gange om ugen. Der er altid rigeligt til alle ansatte, det er frisk, og det smager fantastisk. Det er samtidig noget, der er blevet populært på overraskende kort tid, jeg havde i hvert fald ikke troet, det ville blive en så stor succes.

Både til formiddag og eftermiddag

Nogle af de ansatte sætter pris på et stykke frugt om formiddagen inden frokosten, for de bliver sultne inden det er tid til denne. Der siger de, at det hjælper at kunne tage et stykke frugt, for så tænker de ikke på frokost, og mere vigtigt, de tænker ikke på at spise noget usundt i stedet.

For andre er det en dessert, som de slutter deres frokost af med. Det gør deres frokost mere hyggelig, og der er en glæde over at vide, at der er dessert i farvandet. Og for andre igen, så er det ud på eftermiddagen, hvor man godt kan blive lidt træt efter en lang dag, at et stykke frugt er lige det, der redder dagen.

For os er der derfor ingen tvivl om, at hele konceptet er en stor succes, og at alle de ansatte har taget de til sig som et gode, de ikke vil af med igen. De vil jeg i øvrigt heller ikke, for jeg nyder det lige så meget.

En god leverandør betyder alt

For at blive spist, så skal frugten være frisk og lækker hver gang. Slåede æbler og brune bananer lokker ikke nogen. Derfor er vi glade for, at det er http://www.frugtcompagniet.dk/, der leverer til os. Altid er det hele, som det skal være, leveringen er punktlig og præcis, og priserne er gode.

Vi er meget tilfredse for det samarbejde vi har med dem, og alle ansatte er glade for den lækre frugt.