by

Elegance og stil

Min kone og jeg har tit moret os over mange af de mere moderne smykkekunstnere og designere. De har nogle gange en tendens til at lave noget, som er lidt for prangende, synes vi, de har virkelig fuld fart på, og de har så mange sten, krystaller og elementer på, at det kan komme til at virke forvirrende.

Klassisk og smukt

Vi har dog nogle favoritter som Lund Copenhagen og som de klassiske, der er designet hos Georg Jensen blandt andet.

Det er dog ofte dem, der er meget dyre, som også er de klassiske. Der er flere, som køber dem, og deres popularitet gør, at de koster en del mere end andre designere.

Derfor er det ofte en dyr udskrivning, når jeg skal finde noget til de særlige mærkedage til fruen. Hun er selvfølgelig det værd, men jeg ville, som med alt andet i den moderne verden, gerne spare nogle penge, så ville der jo være lidt ekstra til at forkæle fruen med.

Jeg fik anbefalet en speciel hjemmeside, hvor en af mine venner havde købt en forlovelsesring fra en af mine favoritdesignere, så det var noget, jeg lige måtte kigge på, da fruen snart rundede et skarpt hjørne.

Smukt og enkelt til min kone

Til min store glæde så havde de flere ting, som, jeg vidste, ville gøre fruen glad. Jeg valgte at placere en ordre på en ring i hvidguld og i motivet marguerit, en gammelkendt model i et nyt design, smuk som altid, elegant som aldrig før.

Allerede efter et par dage kom mine indkøb, jeg kunne ved selvsyn se, at kvaliteten var helt i top, og det kom med garanti og alle de nødvendige certifikater. En rigtig god pris, supergod service og hurtig levering,. Hvad mere kan man ønske sig, når man skal handle smukke smykker?