by

Jeg rører aldrig ved rør igen

Der er ikke noget værre end en som mig, der har fået pillet ved det, som der burde have været en blikkenslager til at ordne. Det er noget, som jeg har måttet opleve på egen krop, for jeg dummede mig og måtte stå skoleret overfor blikkenslageren, da de kom og skulle rydde op i det, som jeg havde begået af dumheder.

Jeg har lært lektien

Denne gang brugte jeg noget tid på at finde et firma, som kunne og ville påtage sig opgaven, men dem, som endte med at gøre det, viste sig så også at være klart de bedste, som jeg kunne finde, og selvom de var det, så var de ikke de dyreste, for man er vel en smule sparsommelig og tog flere tilbud, inden kontrakten blev underskrevet.

Det gjorde jeg også denne gang, men allerede da jeg havde snakket med deres kundeservice, så var jeg ikke i tvivl om, hvem der skulle lave vores nye fjernvarmeanlæg, men jeg tog nu de forskellige tilbud ind alligevel, og igen var det firma, som vi brugte sidst, dem som kom med et af de billigste tilbud. Men ikke kun med det, så havde deres kundeservice og dem, som kom ud og så på arbejdet, været så professionelle og behagelige, som det var muligt.

De kan deres kram

Blikkenslager i København er der mange af, men dem, som vi nu har brugt to gange, har hver gang været ikke kun en god pris, men også en fantastisk stykke arbejde, som har virket upåklageligt fra det sekund, der er blevet tændt for det, og deres kundeservice har hver gang været dem, som har givet os den bedste betjening, og som også reagerer hurtigt, hver gang vi har ringet.

Den deadline, som vi aftalte, blev overholdt til punkt og prikke, og der er intet overhovedet, som vi kan sætte en finger på ved det arbejde, som de har lavet, eller den service, som de har givet os.