by

Skab din egen fotokunst i samarbejde med Sumopix

Kunst er et væsentligt aspekt i mange menneskers liv. Næsten alle omgiver sig med visuel kunst i en eller anden forstand. Om det er malerier, litografier, plakater, skulpturer, fotografier, eller en helt anden kunstform vi omgiver os med, det er ikke afgørende. Det afgørende er, at vi føler et behov for kunst både i privat og offentligt regi. Mange af os har også et kreativt gen, der gerne vil folde sig ud. Det er der heldigvis mulighed for i samarbejde med Sumopix. Sumopix har med stor succes specialiseret sig i at trykke fotografier på lærreder. Har du taget fotografier, som du gerne vil fremhæve på fotolærreder, kan Sumopix derfor klare det for dig på topprofessionel vis og med et meget flot resultat.

Foto på lærred

Hvilke fotografier, du vil have på lærreder, afhænger selvfølgelig af sammenhængen, de skal indgå i. Er fotolærrederne til virksomheden, kan det være fotos, der fortæller noget om virksomhedens historie, produkter eller kollegiale oplevelser. Det kan naturligvis også være fotografier, der udelukkende har en æstetisk og dekorativ funktion. Er fotolærrederne til det private hjem, kan det typisk være familie- eller feriebilleder. Vil du gerne have dine egne fotos trykt på lærred, skal du blot uploade dem på Sumopix’ hjemmeside. Har du ikke lige selv de rette fotos, kan du gå på opdagelse i Sumopix’ enorme billedbank og vælge et billede derfra. Sumompix fremstiller fotolærreder i mere end 500 formater, så du kan få både små og meget store lærreder samt forskellige tykkelser. Der er også mulighed for at få indlagt lyddæmpende materialer i fotolærrederne, så du ikke bare forbedrer udsmykningen, men også akustikken.  

Sumopix’ dygtige grafikere sørger for høj kvalitet

Trykningen af fotos på lærreder gennemgås manuelt af Sumopix’ dygtige grafikere, så du som kunde er garanteret meget høj kvalitet. Kig på https://sumopix.com/da, og bliv informeret og inspireret.