by

Modetøj og miljøvenlige produkter

Jeg bruger gerne blogs til at følge med i forskellige tendenser inden for mode, og jeg nyder at se, hvad andre har opdaget eller fundet, og hvordan de gerne deler deres erfaringer med os andre. Ikke kun får jeg et godt billede af, hvad der rører sig, men jeg finder også ud af, hvad der rent faktisk er godt og skidt, for de her mennesker er ærlige og lægger ikke fingrene imellem, når de fortæller om deres oplevelser på nettet.

Inspiration til mode

Langt de fleste vil gerne have tøj, sko og tasker, der er moderne. Det er ikke kun lækkert med nyt tøj, men også hvis det er noget, der sidder godt og klæder en. Tøj kan man få alle steder og i alle prisklasser, og det er selvfølgelig forskelligt, hvad man er til. Nogle elsker at bruge timer på at ose i forretninger, enten alene eller med veninderne. Det kan bestemt være hyggeligt, men jeg synes samtidig, at det er lækkert at gøre det hele hjemmefra. Der får jeg ikke så ømme fødder.

Det er ikke kun tøjforretningernes egne hjemmesider, jeg bruger, men lige så meget blogs, der handler om tøj. Som sagt er det her, du kan få de ærligste meninger om alt fra snit og pasform til kundeservice, og det er samtidig her, du kan opdage nye mærker og produkter, du ellers ikke ville have opdaget. Det er her, jeg opdager alle de nye ting.

En ny verden af lækre sager

Det var desuden på en af mine bedste blogs, jeg fandt ML Model, der ikke kun har tøj, der lige er mig, men også et mærke, der hedder Suztain. Det er økologisk hud- og hårpleje, der ud over at være bæredygtigt også er rigtig lækkert. En ting er, at du nemt kan finde rigtig lækkert tøj til gode priser på nettet, men du kan jo reelt finde alt.

Jeg kunne se, at andre var ret glade for dette mærke, og jeg tænkte, at det da ikke skadede at prøve. Til de priser så gik det nok, hvis det ikke lige var mig. De gode anbefalinger virkede dog ret tillokkende, og de havde ikke tidligere taget fejl, når det kom til tøj, så hvorfor ikke også dette?

Nu bruger jeg ikke andet end den bodyscrub med lemon og mint. Den dufter himmelsk, og den er rigtig lækker. Den er ikke så krads, som den slags ellers kan være, og det gør den helt perfekt under bruseren.