by

At skrue ned for lyden

Det kan være ret irriterende at bo et sted, der er lydt. Det er bare sådan, at når man vil have den charme, der er i en ældre bolig, der samtidig ligger mere end bare centralt, så er der ikke mange hemmeligheder. Det kan være ret anstrengende løbende at kunne høre alt – ikke kun mig selv, men også naboerne, og jeg må indrømme, jeg havde ikke troet, det ville være så voldsomt, da jeg flyttede ind i sin tid. Det sagt, så er det en helt perfekt lejlighed, og jeg har ingen planer om at flytte. Lidt stilhed ville dog være meget velkommen.

Billederne på væggene

Det hjælper lidt med tæpper og lidt på væggene. Men kun lidt, og reelt ikke det store. Det der virker, det er de billeder, jg har fået lavet, der er lyddæmpende. Det kan mærkes, og det er lige før, jeg glemmer, hvor jeg egentlig bor. Det på væggene, der bare er smukke malerier, der er spændt på en ramme, er i virkeligheden akustikbilleder, jeg har fået lavet hos https://sumopix.com/da/lyddaempning.

Det føles næsten som at snyde, for der er ikke meget gammeldags afskærmning over de billeder. De er bare kunst og glæde på væggene. Derfor var jeg også ret skeptisk, da jeg opdagede den mulighed, for det lød til at være for godt til at være sandt. Men jeg undersøgte det nøje, inden jeg besluttede mig til, at det var en god idé.

Gode anmeldelser

Det var de mange anmeldelser af, hvor pæne billeder, det var, og hvor godt det virkede, der gjorde udslaget. Når så mange er mere end bare tilfredse med det, de får, så må der være noget om snakken Nu kan jeg så stille mig op i den gruppe og pippe med samme næb, for jeg er lige så tilfreds, som alle de andre.