by

Fem gode råd til din indretning

Har du somme tider svært ved at finde inspirationen til at indrette dit hjem smukt? Det kan være svært at blive ved, når man har prøvet det meste, og det hele ender ud i, at det aldrig bliver helt godt. Her får du fem simple bud på, hvad du kan prøve.

Gør det lyst

Det kan være et rigtig godt trick, at man forsøger at få så mange lyse elementer ind som muligt. Det betyder ikke, at alting skal være helt hvidt, men hvis du finder nogle hvide elementer, som du er vild med, så tag dem hellere med. Det er også en god idé at tænke på, hvordan du får lyset til at skinne mest muligt igennem. Et lyst rum vil altid forekomme større og mere imødekommende. Du får altså mere lyst til at opholde dig i det – særligt hvis der er tale om køkkener eller andre fællesrum end stuen.

Gør det simpelt – og mere simpelt

Det er et vigtigt trick, som mange kommer til at glemme mere og mere med årene. Det kan være en tendens hos mange, at de fylder mere og mere på, og til sidst hober tingene sig så meget op, at det rent faktisk mere ligner kaos. Sørg for, at du ikke har alt for mange ting, som gør det hele til en rodebutik. Det betyder dog ikke, at du skal fjerne de personlige ting, som du sikkert er glad for, og som har en affektionsværdi for dig.

Nicehome

Kig efter møbler og inventar fra Nicehome, som er et brand, der virkelig laver elementer, som giver hjemmet en helt ny dimension. Det kan både være helt generelt i hjemmet, men du kan også bruge det enkelte steder for at skabe noget anderledes.

Skab sammenhæng

Gå efter at skabe en vis sammenhæng mellem tingene i dit hjem. Det kommer til at fremstå meget mere sikkert og stilrent, hvis tingene passer sammen – på den måde, du føler, det er rigtigt.

Elsk fejlene

Det er en gammel klassiker, som stadig holder. Du skal elske nuancerne i dit hjem, for det er dem, som gør hjemmet specielt. Hvis du ser et hul, en skæv vinkel eller noget tredje, så brug det til noget, som giver dit hjem et personligt strejf. Det er noget, som gør et hjem unikt.

Vil du gerne have endnu flere tips til hjemmet, så klik på denne side for at finde alt, hvad du skal bruge – og mere til: http://nice-interior.dk .